[Resolved] Menu dropdown not working after cleared cache

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Andrew Misplon 3 weeks, 2 days ago.

Tagged: 

  • Author
    Posts
  • #13000

    msmith3
    Participant

    Hi guys,

    Since updating https://gic.nhs.uk/ to the latest version of WordPress and Ultra, the menu dropdowns are no longer working. I found two related resolved posts on your forum, so followed the advice and cleared the cache from IE11, Firefox and Chrome. I have edited and re-saved the menus, and also changed the permalinks then changed them back. The dropdowns are still not present I’m afraid!

    Previous threads:
    https://purothemes.com/support/topic/menu-dropdown/
    https://purothemes.com/support/topic/drop-down-menu-no-longer-working/

    Any idea why they aren’t working?

    Thanks,
    Mike

    #13001

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Hi Mike

    Thanks for posting.

    It looks like the entire contents of the theme’s stylesheet have been added as Custom CSS. Ideally, Custom CSS should only contain the rules you’ve edited. Do you know if many rules have been edited?

    #13002

    msmith3
    Participant

    Hi Andrew,

    Thanks for the reply. I’ve just checked and you are right – the whole older stylesheet is in there! I’ve eliminated that now and the dropdown is now working. Thank you! You can mark this one as resolved.

    #13003

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Super 🙂 Glad to hear you’ve made progress. That’ll also help a little with load time.

    All the best.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Scroll to top