[Resolved] Hover colour on post page

This topic contains 22 replies, has 2 voices, and was last updated by  Andrew Misplon 6 months, 1 week ago.

  • Author
    Posts
  • #7328

    Jan
    Participant

    Hi. No problem. I found out how to do it. Seems work well. Thank you very much for your support! Quick and helpful as always!

    #7329

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Awesome, glad to hear the update went well. Sorry for the issues with multi-site auto-updating. If anything comes up in the future, please, let me know.

    Cheers 🙂

    #7330

    Jan
    Participant

    Just one more thing: Now the page headline on the start page is not showen anymore. where can I fix that?

    #7331

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Is it a Headline widget? When you edit the page, is the Headline widget still there but just not showing on the front end? If you do see it in the admin, what comes before and after it?

    #7332

    Jan
    Participant

    No it’s the content header.

    #7333

    Andrew Misplon
    Keymaster

    The Page Template is set to Full Width No Title, if you adjust it to one of the page templates with a title, the title should show OR you can set Page Template to Default and use Page Settings meta box below that instead.

    #7334

    Jan
    Participant

    Ok. Works when set to full width. Thanks again!

    #7335

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Super, glad we got that sorted.

    Chat soon, cheers 🙂

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Scroll to top