[Resolved] Hover colour on post page

This topic contains 22 replies, has 2 voices, and was last updated by  Andrew Misplon 1 year, 3 months ago.

  • Author
    Posts
  • #7294

    Jan
    Participant

    Hi Andrew,
    I have an issue with the hover colour of the headlines in the posts section (where the the blogposts are showen as a preview) . When I hover over the headline it appears in a blueish colour that I don’t use elseware. I would like to change that. Could you help me with that?

    Greetz, Jan

    #7295

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Hi Jan

    Please, check if there is an Ultra update pending at Dashboard > Updates, this issue was resolved a little while ago.

    Let me know 🙂 Thanks.

    #7310

    Jan
    Participant

    Hi Andrew,
    the theme updated. There is some costom CSS. Could that be a problem? I would like to change the hover colour on the sidebar too, if that’s possible.

    Greetz, Jan

    #7313

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Sure. What is the link colour set to at Customize > Theme Design > Content > Link Color?

    #7315

    Jan
    Participant

    It’s set to #00027a (a dark blue)

    #7316

    Andrew Misplon
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    #7317

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Ok cool so that’s working in the sidebar. It should work on the post titles hover. Try clearing site cache.

    #7319

    Jan
    Participant

    Done. Nothing happend.

    #7320

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Thanks. Will send CSS shortly. Please to help can you confirm theme version being used. I can’t see ver. no due to optimization plugin.

    #7321

    Jan
    Participant

    Yes. It’s Version 2.1.7

    #7322

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Current version is 2.2.9. Is there an update showing at Dashboard > Updates? If not is your order number inserted at Theme Settings > Ultra Premium. If it is and you are running a multi-site install then you’ll need to update manually.

    #7323

    Jan
    Participant

    Ah! Ok. So I have to update manually.

    #7324

    Jan
    Participant

    I’m a little lost now. How does this work do I have to download the new version?

    #7326

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Sorry, was on my phone, back at computer now. Please, check Dashboard > Updates one more time. I think thought that our update system struggles with multi-site so you’d most likely need to manually update. To do so, download the premium ZIP, switch to another theme, delete Ultra and then install the ZIP. Will send link to download shortly.

    #7327

    Andrew Misplon
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Scroll to top