Puro Support

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 147 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Top Menu #5992

    Puro Support
    Keymaster

    Hi Veronica

    Thanks for reaching out. Please, try adding the following to Appearance > Customize > Additional CSS or your own Custom CSS plugin.

    /* Header */
    .site-header {
        padding: 40.5px 0;
    }

    Adjust the padding value as required. The single value manages top and bottom padding which in turns sets the header height.

    in reply to: tag line getting lost on scroll down #5989

    Puro Support
    Keymaster

    Thanks 🙂

    This could be fixed by adding the following to Appearance > Customize > Additional CSS or a Custom CSS plugin:

    .tagline .site-header.scale.scaled .site-branding-container .site-branding img {
        max-width: 30%;
    }

    However, because of the detail in this logo it makes it hard to read at that size. Do you perhaps want to remove the tagline entirely on scroll?

    in reply to: Height of Slider Container #5987

    Puro Support
    Keymaster

    Hi thinkindigo, thanks for reaching out. Please, try going to Appearance > Home Page, click the Edit as a page link at the top. Locate the Page Settings meta box in the right column and disable the option that is labelled Header Bottom Margin.

    More on Page Settings here: https://purothemes.com/documentation/ultra-theme/page-settings/

    Let us know how that goes 🙂

    in reply to: tag line getting lost on scroll down #5986

    Puro Support
    Keymaster

    Hi kjerstan

    Thanks for reaching out. Please, send a link to your site and we’ll take a look.

    in reply to: Help with header background images? #5957

    Puro Support
    Keymaster

    Glad that helped. All the best 🙂

    in reply to: Help with header background images? #5955

    Puro Support
    Keymaster

    Once the background is added to the logo setting, add the following Custom CSS:

    .site-header {
        line-height: 0;
        padding: 0;
    }
    
    .site-header .site-branding {
    	padding-right: 0;
    }
    
    .site-header .site-branding img {
    	margin-top: 0;
    }
    
    #site-navigation {
    	display: none;
    }
    
    @media (max-width: 768px) {
    	.site-branding {
        	float: none;
    	}
    }
    in reply to: Help with header background images? #5954

    Puro Support
    Keymaster

    Thanks, please, could you try adding this image as your logo and removing the related Custom CSS, I’ll try adjust from there.

    in reply to: Help with header background images? #5952

    Puro Support
    Keymaster

    Hi Bruce, thanks for reaching out. Could we see the problem in action? Do you have a link? You can use the Set as private reply checkbox below to keep things private.

    in reply to: Removing entry meta from single post pages #5937

    Puro Support
    Keymaster

    Hi PSBakh

    Thanks for your support. Appearance > Customize > Theme Design is added in the premium version. All Blog settings can be found at Appearance > Customize > Theme Settings > Blog.

    Blog

    At the moment, each post meta setting impacts both the archive and single post page so if you wanted to remove post meta on single only you could add the following to Customize > Additional CSS:

    .single .entry-meta {
    	display: none;
    }
    
    .single .entry-header {
        margin-bottom: 50px;
    }
    in reply to: optimizepress #5935

    Puro Support
    Keymaster

    Hi Lucja

    Thanks for posting. Unfortunately, we haven’t done any testing with Optimizepress so I can’t say. Is it a plugin that works with most themes? If so, you can definitely give it a try with Ultra. If there are small customizations required to get them working together, we’d be happy to help out.

    in reply to: Mobile Menu doesn't work #5926

    Puro Support
    Keymaster

    Thanks for the update. We’re glad to hear you’ve found the cause of the problem. All the best with your site 🙂

    in reply to: Author Bio appears Twice on Author Page #5918

    Puro Support
    Keymaster

    Awesome, glad it’s hotfixed there too.

    in reply to: Page jumped out of the SiteOrigin page Builder #5917

    Puro Support
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Author Bio appears Twice on Author Page #5915

    Puro Support
    Keymaster

    Looks good on my side. Try refreshing a few times. If there is a caching plugin on the site, try clearing it.

    in reply to: Change image on home page #5914

    Puro Support
    Keymaster

    Hi Angee, it’s in Page Builder so head over to Appearance > Home Page or Pages > Home to edit.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 147 total)
Scroll to top