[Resolved] Ultra Child Theme Not Working..

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  Andrew Misplon 2 weeks, 1 day ago.

  • Author
    Posts
  • #8194

    GhoshN
    Participant

    HI,

    I have installed your child theme. It seems what ever changes I made in the css file, it is not reflecting.
    What could be the reason?

    Thanks & Regards
    Ghosh N

    #8195

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Hi, thanks for posting. Please, send a link so we can take a look.

    #8208

    GhoshN
    Participant

    Hi,

    Thank you for your quick response. I have sent you details on email.

    Thanks & Regards
    GhoshN

    #8209

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Thanks. Nothing received yet. Please post here you can use private reply checkbox.

    #8210

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Thanks I received your mail. I’ll reply now. If possible, please, try use either the forum or email, otherwise the forum lands up with orphaned threads. More than happy to help on email as you’re a premium user 🙂

    Thread migrated to email. Child theme is working correctly so the issue is most likely the CSS rules themselves and not the child theme.

    #8211

    GhoshN
    Participant

    Hi Andrew,

    Thank you very much for quick response. You are great. I have tried with the code you sent and it is working fine now.

    Thanks & Regards
    GhoshN

    #8212

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Awesome, glad to hear that helped 🙂 Chat soon. Cheers.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Scroll to top