[Resolved] Menu disappeared completely

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  Andrew Misplon 10 months ago.

  • Author
    Posts
  • #8469

    Chris
    Participant

    Polestar Theme 1.0.18
    Polestar Plugin Premium 1.0.5
    WP 4.9.1
    Plugin Conflicts testet – Problem remains even with all other plugins deactivated.

    #8470

    Chris
    Participant

    Revert to Polestar Theme 1.0.17 – Menu is displayed.

    #8477

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Hi Chris

    Great to hear from you. Sorry you ran into a problem, I’m sure we can solve it. Could you perhaps run the upgrade again so I can take a look? After the upgrade can you perhaps check that Customize > Theme Settings > Navigation > Header Menu is enabled. And if possible, please, send a link.

    #8478

    Chris
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #8479

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Thanks Chris. Has the site been updated now? I can see the menu but I can’t see the theme version because of the caching plugin. The theme demo seems ok, it’s running the latest version: https://demo.purothemes.com/polestar/. Do you perhaps want to reach out to me via email so I can send instructions for creating a temporary admin user account? I could then run the upgrade and check the issue myself and resolve it then.

    #8480

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Email sent. Thanks.

    #8481

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Premium user. Topic migrated to email.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Scroll to top