[Resolved] Header is not appearing like it's supposed to be in IE

This topic contains 11 replies, has 2 voices, and was last updated by  Andrew Misplon 1 week, 2 days ago.

  • Author
    Posts
  • #8744

    Remo
    Participant

    Hello
    My website’s header is not looking like it’s supposed to be in internet explorer.
    Other browsers are ok, But internet explorer has issues. you can compare it with chrome.
    How is it possible?

    Site Url:
    https://goo.gl/M48s2N

    #8745

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Hi Remo

    Which version of IE?

    #8746

    Remo
    Participant

    Hello Andrew
    IE 11.192.16299.0

    I’ve tried other computers too, it makes same issue in different versions too.

    #8747

    Andrew Misplon
    Keymaster

    I’m off for the night. I’ll grab a PC and take a look tomorrow.

    Please, let me know which version of IE you’re testing on.

    Additionally, in IE, press F12 to open the developer console. Somewhere in there is a setting that controls the rendering engine. I forget the label but you should see it. It might be called Compatibility Mode? Essentially, you can set a new version of IE to render as any of the past versions. Please, make sure your new version of IE isn’t set to render as IE 10 or 9 or similar old version. That’s something I’ve seen happen in the past so sharing in case it’s the case here.

    #8748

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Cool, thanks. Please, open the developer console and check that it isn’t rendering as an older version.

    Also, head over to the demo and see if the issue persist there: https://demo.purothemes.com/polestar/.

    #8749

    Remo
    Participant

    I’ve checked, it’s not in safe mod and it renders version 11 by default…

    #8750

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Thanks 🙂

    #8751

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Cool, found the issue. Will push an update ASAP, hopefully later today. Cheers 🙂

    #8752

    Remo
    Participant

    Thank you so much Andrew, you are amazing. Is it css or php? My customers sometimes complain about “your chart is empty” error when they are shopping. Does this can cause that?

    #8753

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Sure 🙂 CSS. No, that’s something else. If you can try isolate when it happens, that would be helpful.

    #8766

    Remo
    Participant

    Hello, did you solve the css problem?

    #8767

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Hi 🙂 It should be solved in the most recent update.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Scroll to top