[Resolved] Siteorigin Hero doesnt display propoerly afther adding a button

Tagged: 

  • Author
    Posts
  • #12914

    Five-pm
    Participant

    Hi. I am trying to add a button on my slider but every time I do, the slider starts looking like in the attachment. How can I add a button to my slider without affecting the general look??? My site address is http://ciran.stronazen.pl/five.

    You can find the screenshot at http://ciran.stronazen.pl/five/1.png

    • This topic was modified 3 years ago by Five-pm.
    #12917

    Puro Support
    Keymaster

    Hi, thanks for posting.

    Have you checked the site live after saving, not just in the live preview? If the issue persists once saving the page and viewing it live, please, see below:

    1. Download to your desktop: https://purothemes.com/wp-content/uploads/2019/06/home-extra.json
    2. Delete the Hero in your current layout, leave the row.
    3. Create a separate new page, click Page Builder > Layouts > Import/Export and import the home-extra.json file.
    4. Right click on the Hero in your new/test page and click “Copy”.
    5. Go back to your home page and right-click where you want the Hero and click Paste. I’ve added the buttons for you in a test widget.

    Hope that helps.

    #12918

    Five-pm
    Participant

    Thank you very much. Not only this was fast but extremely helpful. Worked like a charm. In order, if someone has the same problem in the future, in order for the button to work properly you should add [buttons] under the text. By adding I mean you literally should write down “buttons” in square brackets.

    #12919

    Puro Support
    Keymaster

    Super, glad to hear you’re making progress. Thanks for updating the topic and letting us know where the challenge was.

    All the best 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Scroll to top