Puro Support

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 129 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: tag line getting lost on scroll down #5986

    Puro Support
    Keymaster

    Hi kjerstan

    Thanks for reaching out. Please, send a link to your site and we’ll take a look.

    in reply to: Help with header background images? #5957

    Puro Support
    Keymaster

    Glad that helped. All the best 🙂

    in reply to: Help with header background images? #5955

    Puro Support
    Keymaster

    Once the background is added to the logo setting, add the following Custom CSS:

    .site-header {
        line-height: 0;
        padding: 0;
    }
    
    .site-header .site-branding {
    	padding-right: 0;
    }
    
    .site-header .site-branding img {
    	margin-top: 0;
    }
    
    #site-navigation {
    	display: none;
    }
    
    @media (max-width: 768px) {
    	.site-branding {
        	float: none;
    	}
    }
    in reply to: Help with header background images? #5954

    Puro Support
    Keymaster

    Thanks, please, could you try adding this image as your logo and removing the related Custom CSS, I’ll try adjust from there.

    in reply to: Help with header background images? #5952

    Puro Support
    Keymaster

    Hi Bruce, thanks for reaching out. Could we see the problem in action? Do you have a link? You can use the Set as private reply checkbox below to keep things private.

    in reply to: Removing entry meta from single post pages #5937

    Puro Support
    Keymaster

    Hi PSBakh

    Thanks for your support. Appearance > Customize > Theme Design is added in the premium version. All Blog settings can be found at Appearance > Customize > Theme Settings > Blog.

    Blog

    At the moment, each post meta setting impacts both the archive and single post page so if you wanted to remove post meta on single only you could add the following to Customize > Additional CSS:

    .single .entry-meta {
    	display: none;
    }
    
    .single .entry-header {
        margin-bottom: 50px;
    }
    in reply to: optimizepress #5935

    Puro Support
    Keymaster

    Hi Lucja

    Thanks for posting. Unfortunately, we haven’t done any testing with Optimizepress so I can’t say. Is it a plugin that works with most themes? If so, you can definitely give it a try with Ultra. If there are small customizations required to get them working together, we’d be happy to help out.

    in reply to: Mobile Menu doesn't work #5926

    Puro Support
    Keymaster

    Thanks for the update. We’re glad to hear you’ve found the cause of the problem. All the best with your site 🙂

    in reply to: Author Bio appears Twice on Author Page #5918

    Puro Support
    Keymaster

    Awesome, glad it’s hotfixed there too.

    in reply to: Page jumped out of the SiteOrigin page Builder #5917

    Puro Support
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Author Bio appears Twice on Author Page #5915

    Puro Support
    Keymaster

    Looks good on my side. Try refreshing a few times. If there is a caching plugin on the site, try clearing it.

    in reply to: Change image on home page #5914

    Puro Support
    Keymaster

    Hi Angee, it’s in Page Builder so head over to Appearance > Home Page or Pages > Home to edit.

    in reply to: Author Bio appears Twice on Author Page #5912

    Puro Support
    Keymaster

    Super, glad that helped. Thanks for reporting this, we really appreciate the feedback and assistance. After the next update goes out you can remove the snippet we’ve used for the fix.

    All the best. Cheers 🙂

    in reply to: Author Bio appears Twice on Author Page #5910

    Puro Support
    Keymaster

    Thanks, with you now. We’ll resolve this in the next update. Please, place the following in Custom CSS:

    .archive .taxonomy-description:nth-of-type(2) {
    	display: none;
    }

    The last rule in your Custom CSS is missing a closing bracket, that needs to be added and then the above snippet added below for it to work.

    Thanks for reporting this and apologies for the hassle.

    in reply to: Author Bio appears Twice on Author Page #5908

    Puro Support
    Keymaster

    Hi Diane

    Thanks for posting.

    I’m only seeing it once. If you’re seeing it twice it might be because you’re using an Author Bio plugin and have the theme author bio enabled. You can disable the theme author bio from Customize > Theme Settings > Blog.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 129 total)
Scroll to top