Reid

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Google Console Errors – Missing author/title/updated #7934

    Reid
    Participant

    Great, thanks. Revised the code as instructed and the errors are no longer appearing. Will validate with console over the next few days to see if the crawl errors resolve. I appreciate all you help!

    in reply to: Google Webmaster Errors #7930

    Reid
    Participant

    Hi Andrew,

    I am having the same issue with console not recognizing the author, title and updated info. Rather than start a new thread, I did a search and found this one. I followed your instructions regarding adding the snippets plugin and received the following errors above each post on my blog page (https://www.aixploringprovence.com/blog-journal/):

    Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function ‘ultra_post_class_filter’ not found or invalid function name in /home7/aixplori/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 300

    Warning: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given in /home7/aixplori/public_html/wp-includes/post-template.php on line 545

    Warning: join(): Invalid arguments passed in /home7/aixplori/public_html/wp-includes/post-template.php on line 423
    class=””>

    I’ve deactivated the plugin for now (to remove the ugly error messages from the page) until I hear back about what this means and if I may have done something incorrectly?

    Thanks for any advice you may have.

    in reply to: Time.ly Calendar Theme Conflict? #5418

    Reid
    Participant

    Andrew – Well that’s good to know. I’m sure very basic knowledge for most, but I appreciate the helpful advice. Just tried switching to the twenty sixteen template and am still getting the 404 error, so I guess that I may need to find another calendar plugin solution. I really appreciate you trying to trouble shoot this with me. – Reid

    in reply to: Time.ly Calendar Theme Conflict? #5416

    Reid
    Participant

    Thanks Andrew – Yes, I’ve tried going to Settings > Permalinks and clicking save, but unfortunately it doesn’t not resolve the issue. So then a follow up question for you. If I switch to the Twenty Sixteen default them to see if there is the same error, and then switch back to Ultra, will this loose information or affect what I’ve done so far on the multi-lingual site? I’m learning all this as I go, and I really, really don’t want to mess anything up. Thanks! – Reid

    in reply to: Top Bar Missing from Layout #3462

    Reid
    Participant

    Thanks Andrew! It is working perfectly now. I really appreciate your help and quick responses! – Reid

    in reply to: Top Bar Missing from Layout #3460

    Reid
    Participant

    Thanks Andrew – It is enabled. I just tried disabling and re-enabling also, but it still does not appear.

    in reply to: Mobile version not working? #3380

    Reid
    Participant

    Thanks Andrew – I really appreciate the tip on the responsive menu collapse setting and have adjusted per your suggestion. I also cleared the browser data on both my iPad and iPhone and have been messing around with some of the connection settings. The website connects when I’m on my home wifi using a VPN, and on normal 4G without a VPN, but not on my wifi alone. The issue must have something to do with my wifi setup. Thanks again for your help and quick response. – Reid

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
Scroll to top