Andrew Misplon

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,876 through 1,890 (of 2,204 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Main header – Logo and Tag line #2504

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Not at all, I should have sent CSS for both. One moment…

    in reply to: Main header – Logo and Tag line #2502

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Ahh right, my CSS was for the site title and site tagline. Let me re-work that for the logo and tagline. One moment.

    in reply to: Main header – Logo and Tag line #2500

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Oh dear! Sorry about the mistake. Yes, corrected, it should have been:

    /* Logo and tagline inline */
    
    .site-header .site-branding h1.site-title {
    	display: inline-block;
    	margin-right: 0.5rem;
    }
    
    .site-header .site-branding h2.site-description {
    	display: inline-block;
    }

    Please, use the Set as private reply checkbox below the comment form and send me your site link with the Custom CSS in place so I can take a look.

    Thanks

    in reply to: Main header – Logo and Tag line #2498

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Hi

    Thanks for reaching out 🙂

    Let’s try at Appearance > Custom CSS:

    /* Logo and tagline inline */
    
    .site-header .site-branding h1.site-title {
    	display: inline-block;
    	margin-rigth: 0.5rem;
    }
    
    .site-header .site-branding h2.site-description {
    	display: inline-block;
    }

    Tweak that as required and let me know how you come along.

    in reply to: Blog Page No Longer Working #2495

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Glad to hear you made progress. Caching plugins can cause challenges. Specifically the minification of CSS and JS. Always a good place to start checking if you’re seeing un-explained errors.

    All the best.

    in reply to: 'Read More' issues. #2494

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Glad I could help.

    in reply to: Sub-sub menus #2493

    Andrew Misplon
    Keymaster

    For sure.

    in reply to: Sub-sub menus #2488

    Andrew Misplon
    Keymaster

    If I don’t reply tonight then I’ll be back on tomorrow. Thanks 🙂

    in reply to: Sub-sub menus #2487

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Could be Spam for sure. We’re using Mandrill (MailChimp) to handle email sends which make them super reliable. Unfortunately! It seems BBPress gets around Mandrill so we might land up with the Spam issue you’ve outlined. Sorry about that. You’re welcome to bump me if you haven’t heard back.

    The Custom CSS above shouldn’t be necessary now.

    in reply to: 'Read More' issues. #2486

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Unfortunately, this hasn’t yet been worked into an update. It’s definitely a popular request I see so I’m keen to work it into an update soon. For now, the child theme is required.

    in reply to: Blog Page No Longer Working #2485

    Andrew Misplon
    Keymaster

    I missed your last comments:

    /blog/ (using a post content loop, content is displaying)
    /blog-posts/ (set as ‘blog’ page, nothing displaying).

    The Post Loop widget should use one of the following templates available in the drop down menu within the widget:

    Blog
    Left Aligned Medium
    Left Aligned Thumbnail

    Your blog is is displaying properly on my side.

    in reply to: Blog Page No Longer Working #2483

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Hi Laura

    Sorry to hear about the challenge. Is this the page you’re troubleshooting?

    http://inmemorytribute.com/blog/

    All seems well there. When you say the Blog page is no longer working, could you perhaps explain a bit more?

    in reply to: XING wanted in social icon menus #2479

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Nicely done. Thanks for sharing with everyone.

    in reply to: Social Icons not displayed with IE #2476

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Here we go 🙂 Hotfix as follows. Insert at Appearance > Custom CSS:

    /* Social Icons Hotfix: Remove after x.0.3 */
    
    .menu a[href*="behance.net"]:before, .menu a[href*="codepen.io"]:before, .menu a[href*="delicious.com"]:before, .menu a[href*="deviantart.com"]:before, .menu a[href*="digg.com"]:before, .menu a[href*="dribbble.com"]:before, .menu a[href*="facebook.com"]:before, .menu a[href*="flickr.com"]:before, .menu a[href*="foursquare.com"]:before, .menu a[href*="github.com"]:before, .menu a[href*="plus.google.com"]:before, .menu a[href*="instagram.com"]:before, .menu a[href*="linkedin.com"]:before, .menu a[href*="pinterest.com"]:before, .menu a[href*="reddit.com"]:before, .menu a[href*="soundcloud.com"]:before, .menu a[href*="stackexchange.com"]:before, .menu a[href*="stackoverflow.com"]:before, .menu a[href*="tumblr.com"]:before, .menu a[href*="twitter.com"]:before, .menu a[href*="vimeo.com"]:before, .menu a[href*="vine.co"]:before, .menu a[href*="vk.com"]:before, .menu a[href*="weibo.com"]:before, .menu a[href*="wordpress.com"]:before, .menu a[href*="xing"]:before, .menu a[href*="youtube.com"]:before {
      font-size: medium;
    }

    Apologies for the hassle and thanks for your support.

    in reply to: Social Icons not displayed with IE #2475

    Andrew Misplon
    Keymaster

    Long story short, I used font-size: initial; for this. Turns out there is no IE support at all! Lesson learned.

    http://www.w3schools.com/cssref/css_initial.asp

    Find another solution shortly.

Viewing 15 posts - 1,876 through 1,890 (of 2,204 total)
Scroll to top