Jan

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Header transparency #10707

    Jan
    Participant

    It works now. I tried it with chrome and firefox on my PC. Didn’t have the problem on the iphone.
    Thanks for the great support!

    Greetz Jan

    in reply to: Header transparency #10705

    Jan
    Participant

    That looks good! Thanks! The lower part of the logo still gets cut off though. Cleard the browser cache and copied my little snippet back to Simple Custom CSS.

    in reply to: Header transparency #10702

    Jan
    Participant

    Sure. Done.

    in reply to: Header transparency #10700

    Jan
    Participant

    Hi. That didn’t make a difference. I noticed though that the logo scales down properly on my mobile. But no transperency. I also deaktivated Simple Custom CSS and copied that piece of CSS to the CSS tool in the customizer.

    in reply to: Header transparency #10698

    Jan
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Problem with Update/ Stylesheet #8907

    Jan
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Hover colour on post page #7334

    Jan
    Participant

    Ok. Works when set to full width. Thanks again!

    in reply to: Hover colour on post page #7332

    Jan
    Participant

    No it’s the content header.

    in reply to: Hover colour on post page #7330

    Jan
    Participant

    Just one more thing: Now the page headline on the start page is not showen anymore. where can I fix that?

    in reply to: Hover colour on post page #7328

    Jan
    Participant

    Hi. No problem. I found out how to do it. Seems work well. Thank you very much for your support! Quick and helpful as always!

    in reply to: Hover colour on post page #7324

    Jan
    Participant

    I’m a little lost now. How does this work do I have to download the new version?

    in reply to: Hover colour on post page #7323

    Jan
    Participant

    Ah! Ok. So I have to update manually.

    in reply to: Hover colour on post page #7321

    Jan
    Participant

    Yes. It’s Version 2.1.7

    in reply to: Hover colour on post page #7319

    Jan
    Participant

    Done. Nothing happend.

    in reply to: Hover colour on post page #7315

    Jan
    Participant

    It’s set to #00027a (a dark blue)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
Scroll to top