Eelco Dekema

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: No search results #8714

    Eelco Dekema
    Participant

    I’ve fixed it by editing searchform.php in the Polestar theme…

    I changed
    <form method=”get” class=”search-form” action=”<?php echo esc_url( site_url() ) ?>”>
    to
    <form method=”get” class=”search-form” action=”<?php echo esc_url( ‘https://domain.com’ ) ?>”>

    now it requests the root and not the subdirectory aka shows the results!

    in reply to: No search results #8713

    Eelco Dekema
    Participant

    I’ve found something…

    I installed my wordpress in a subdirectory.. when I preform a search action it actually loads the page within the subdirectory (https://domain.com/subdir/?s=test). when I edit the URL to https://domain.com/?s=test it will show the results!

    in reply to: No search results #8711

    Eelco Dekema
    Participant

    Already did, but still no search results!

    The searchfunction stops working the moment I switch to polestar

    in reply to: No search results #8709

    Eelco Dekema
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: No search results #8707

    Eelco Dekema
    Participant

    Hi,

    So I’ve tested with a default theme and voila, all results are shown…
    Switching back to Polestart the results are back to zero.

    The default theme had the same plugins activated as the Polestar theme.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Scroll to top