Andrew Aikin

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Retina Logo not showing #8374

    Andrew Aikin
    Participant

    Thanks so much for the help and for being so quick. The theme is awesome and so easy to use.

    Thanks again.

    in reply to: Retina Logo not showing #8371

    Andrew Aikin
    Participant

    It’s done, v1.0.5 uploaded and the retina logo shows properly.

    If you could let me know if the validation is working that would be great.

    in reply to: Retina Logo not showing #8369

    Andrew Aikin
    Participant

    its all good. I can remove folder on the server shortly and reinstall the plugin. Some of my other sites received the update like they should.

    in reply to: Retina Logo not showing #8363

    Andrew Aikin
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Retina Logo not showing #8353

    Andrew Aikin
    Participant

    I made sure in my Puro Themes Dashboard that I have my sites managed. Also, in my dashboard of my Protrappers site, I can seem to find anywhere to add my key. I see where I can activate/deactivate, but thats pretty much it. So all I dont see any updates for 1.0.3. The instructions you sent were very clear, I just dont see the options I need.

    “Go to Plugins > Polestar Premium and insert your license number.” In my sites dashboard Ive never had to do this, but I cant find this option anywhere else.

    in reply to: Retina Logo not showing #8350

    Andrew Aikin
    Participant

    Version 1.0.1

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
Scroll to top